Workshop "Van idee tot project!"

Datum: 
vrijdag, 25 november, 2016 - 09:30

Workshop “Van idee tot Project!” tijdens de Landelijke contactpersonen dag van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland

De kracht van samenwerken: onderweg naar Participatie en betaald werk

Met deze workshop willen we mensen enthousiast maken om de daad bij het woord te voegen en van hun idee een Project te maken. We besteden hierbij aandacht aan die aspecten die van belang zijn om te komen tot een succesvol project en hoe houd je enthousiasme “levend”, ook bij tegenslag.

‘START!’, een initiatief van Jacco Schlingmann, winnaar van de KlASSe-award van 2014,  is het lichtend voorbeeld tot welke mooie resultaten een idee kan leiden.

En dan heb je een mooi idee, maar hoe ga je dit financieren? Er wordt uitleg gegeven over subsidiemogelijkheden en hoe je dit aan kunt pakken.

Welk idee heb jij? Tijdens deze workshop brengen we je ook in contact met collega’s die, net als jij, ideeën hebben of die zich willen laten inspireren. Samen gaan jullie bespreken welke stappen er gezet zouden kunnen worden om van idee naar een project toe te werken.

De workshop wordt gegeven door:

Jacco Schlingmann, eigenaar van Autorijschool Blik op Autisme en initiatiefnemer van project START!
www.han.nl/autisme-project-start

Annemiek Kramer, projectleider START!, buro Kramer
www.bureaukramer.nl

Gemmy Peters, maatschappelijk werk poli AD(H)D/ASS bij normaal begaafde volwassenen, afdeling psychiatrie Radboudumc en trainer bij BWMA (Beter Werken Met Autisme)
www.beterwerkenmetautisme.nl.
Samenwerkingspartner van project START!

25 november van 09:30 tot 17:00

Elver
Nieuw Wehlseweg 14 
Wehl, Gelderland 7031 HW Nederland