Tarieven

Het tarief is € 48,50 per uur

De meeste uren besteden we aan de lessen in de auto. Zo nodig besteed ik ook tijd aan overleg met het netwerk van de leerling. Dit is een bewuste keuze. (Jong)volwassenen met autisme en/of AD(H)D hebben een andere benadering nodig bij het leren autorijden.

Rijles: € 48,50

Duur van de rijles is 60 minuten. Uiteraard kun je ook 90 minuten of meer lessen.

 

Voor alle examens geld dat je veilig en zelfstandig moet kunnen autorijden; dat je je inzicht tijdens het rijden van je examen laat zien door goed contact te maken met je medeweggebruikers en weet hoe te reageren op onverwachte situaties

Praktijkexamen B: € 245,00

Inclusief eigen verklaring, ophalen en terugbrengen, meerijden van de instructeur en een gesprek met de examinator.

Tussentijdse toets (TTT): € 195,00

Inclusief ophalen en terugbrengen, meerijden van de instructeur en feedback gesprek van het CBR.
De TTT is een goede kennismaking hoe een echt rij examen verloopt. Het grote verschil is dat je niet kan slagen of zakken. Als je de bijzondere manoeuvres voldoende uitvoert, worden deze tijdens het praktijkexamen niet meer beoordeeld. De ervaring leert dat je dan minder stress ervaart tijdens het praktijk examen.

AA-examen: € 325,00

Inclusief eigenverklaring, praktische voorbereiding tijdens lessituatie,ophalen en terugbrengen, meerijden van de instructeur en het gesprek met de examinator.
Als je het rijbewijs nog moet halen, leg je hetzelfde examen af als ieder ander. De examinator is alleen special opgeleid voor het afnemen van examens bij kandidaten met een functie en/of psychische beperking.

Faalangst examen: € 325,00

Inclusief eigenverklaring, praktische voorbereiding tijdens les situatie, ophalen en terugbrengen.

Is een examen wat ik persoonlijk liever “examen met meer tijd en aandacht ”had willen noemen. Het examen duurt maximaal 90 minuten. Je kan tijdens het examen op een veilige plek een time-out vragen om even bij te komen.

BNOR: € 325,00

Buro Nader Onderzoek rijvaardigheid
Inclusief praktische voorbereiding tijdens les situatie, ophalen en terugbrengen.

BNOR ook wel bekend als staatsexamen is een examen wat je moet aanvragen nadat je vier keer gezakt bent voor je reguliere praktijkexamen.
Lees meer over het BNOR examen.