Bob Dekkers over Jacco

Stagiaire Bob Dekkers vindt in Autorijschool Blik op Autisme met specialisme AD(H)D en Autisme de juiste partner.

Ik was net begonnen als stagiair op de verkoopafdeling bij Volvo Dealer Harrie Arendsen Zevenaar toen ik Jacco leerde kennen. Ik had een rijinstructeur nodig die verstand heeft van Autisme. Na een lange zoektocht kwam ik uiteindelijk bij rijschool Jacco Schlingmann terecht. Jacco was op dat moment nog bezig met het opzetten van zijn eigen bedrijf. Jacco is een zeer betrokken en kundig rijinstructeur. Hij helpt overal waar nodig is; hij gaat mee naar
rijvaardigheidskeuringen, theorie examen, en komt ook bij je thuis om met je te oefenen enz.

In het begin had ik het er vaak met Jacco over tijdens de rijles over mijn leuke baan bij Volvo Harrie Arendsen. Toen zei Jacco Schlingmann op een gegeven ogenblik dat hij een auto zocht die veilig was, mooi, compact, sportief en overzichtelijk. En dan ook het liefst met weinig bijtelling. Ik, als beginnend verkoper, ben hier vanuit mijn passie op in gegaan en heb dit bij Tino
Theunisse, verkoopleider Harrie Arendsen Zevenaar, neergelegd. Op zijn advies heb ik hem toen de nodige informatie gegeven over de Volvo V40.

Dit heeft Jacco Schlingmann even laten bezinken. Inmiddels was mijn stageperiode afgelopen bij Volvo Harrie Arendsen Zevenaar, maar had ik nog steeds rijles bij Jacco. En toen moest er proef gelest worden. Vestigingsleider Tino Theunisse heeft dit voor Jacco Schlingmann geregeld. Jacco en ik gingen samen een uurtje lessen in een Volvo V40. Dit was ontzettend leuk en Jacco was laaiend enthousiast over de Volvo V40 en wilde eigenlijk toen al niets anders meer! Na veel nadenken, gesprekken en vragen aan Tino, mijn subtiele motivatie voor deze auto was het eindelijk rond, het werd een Volvo V40 R-design. Beter kan een leerling niet wensen!

Omdat ik in dit verhaal een kleine rol heb gespeeld vond ik het erg leuk om bij de aflevering van de nieuwe lesauto te zijn. Het is Jacco gegund om met zijn nieuwe bedrijf te starten. Een man met de passie om mensen met AD(H)D of Autisme te helpen!

bron Volvo Harrie Arendsen